» 20 dkg liszt » 5 dkg zsír » 5 dkg cukor » 1 tojás » 1 ek. méz » 1 ek. kakaó » 1 kk. szalalkáli vagy szódabikarbóna » tej » 4-5 tojásból készült piskóta » Krém: » 3-4 ek. liszt » 1/2 l tej » 10 dkg cukor » 15 dkg vaj » 15 dkg porcukor » rum
A hozzávalókat összegyúrjuk, és két részben megsütjük.
Krém készítése: a lisztet a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a cukorral kikevert vajat.
Az egyik barna lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a piskótát, meglocsoljuk a rummal, majd rákenjük a krém másik felét, és ráhelyezzük a másik barna lapot.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom