» 2 pohár kefír » 4 pohár liszt » 2 pohár cukor » 1/2 pohár olvasztott Rama » 2 tojás » 1 sütőpor » barack- vagy szilvalekvár » A morzsához: » 20 dkg Rama » 20 dkg cukor » 30 dkg liszt » 1 ek. őrölt fahéj
A kefírt összekeverjük a cukorral, Rama margarinnal, a sütőporos liszttel és a tojásokkal. A tésztát egy kivajazott tepsibe simítjuk, ráöntjük a lekvárt, majd ráhintjük a morzsét, és megsütjük.
Morzsa készítése: a Rama margarint kikeverjük a cukorral és a liszttel, majd megpirítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom