» 5 tojásfehérje » 150 g kristálycukor » 50 g porcukor » 3 csepp vaníliaesszencia » 1 teáskanál őrölt fahéj » 150 g aprított mandula » 50 g kukoricaliszt » 150 g fenyőmag (píniadió)
A tojásfehérjéket vízgőz fölött habosra verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és magas fokozaton továbbverjük. A tálat hideg vízbe tesszük és így adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliát, a fahéjat, a mandulát és a kukoricalisztet. Az így kapott masszát nyomózsákba (vagy gépbe) töltjük és kis halmokat nyomunk a kivajazott, kibélelt tepsibe. Fenyőmaggal díszítjük a sütiket, majd előmelegített sütőben 160°C-on 25-30 perc alatt készre sütjük őket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom