A
lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 75 g cukrot, a vaníliás cukrot, 2
tojássárgáját és a felszeletelt
vajat, majd az egészet sima tésztává gyúrjuk össze és hűtőbe tesszük. Ezután a tésztát kinyújtjuk és elfelezzük, majd az egyik részéből 4,5 cm-es, míg a másikból 3 cm-es köröket szaggatunk ki. A nagyobbakat ki
vajazott tepsibe tesszük. A
tojásfehérjéket a megmaradt
cukorral kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszeléket és a
mandulaaromát, majd mindegyik nagyobb körre egy evőkanál krémet teszünk és beborítjuk a kisebb körrel. A maradék
tojássárgájákat felverjük és megkenjük vele a sütiket, majd előmelegített sütőben 200°C-on 10-12 perc alatt készre sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>