A
rizstésztát 5 percre forró
vízbe áztatjuk, majd feldaraboljuk. Az alaplevet melegíteni kezdjük, közben hozzáadjuk a
gyömbért, a
chilit, a
borsot, a pürét, a
szójaszószt és az
ecetet. Forrástól számított 5 percig főzzük még lefedve. Eközben a
tojást felverjük, rászórjuk a
koriandert, majd az olajban megsütjük mindkét felét, mintha palacsintát készítenénk. Az omlettet felszeleteljük, felcsavarjuk, majd félretesszük. A tésztát és a bambuszt a levesbe rakjuk, az egészet eloszlatjuk a tányérokban, majd beletesszük az omlettet és az új
hagymát, és már kínálhatjuk is. A levest gazdagíthatjuk még főtt csirkehússal,
káposztával, tofuval vagy
paprikával is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>