Egy szögletes tűzálló tálat alufóliával kibélelünk és kiolajozunk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A
fokhagymát megpucoljuk, az új
hagymát megtisztítjuk, megmossuk és apóra vágjuk. A
paprikát megmossuk, kettévágjuk, húsát apóra vágjuk.
Az új
hagymát kevés olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a
fokhagymát, a
paprikát és 8 percig pároljuk, majd hagyjuk kihűlni.
A
krumpli kis kockára vágjuk és összekeverjük a zöldségekkel. A
tojást felverjük, belekeverjük a
tejfölt, a
sajtot és a metélő
hagymát. Hozzákeverjük a zöldségeket, majd
sózzuk és
borsozzuk.
beleöntjük a tálba, és 35 perc alatt készre sütjük. Amikor megsült, kockára vágjuk, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>