» 600 ml besamelmártás » 250 g makaróni » 1 felvert tojás » 150 g reszelt pecorino » 1 ek. magos mustár » 2 ek. metélőhagyma » só, bors » 4 felszeletelt paradicsom » 150 g reszelt vajsajt » 60 g szétmorzsolt kékpenészes sajt » 2 ek. napraforgómag » metélőhagyma
Besamelmártást takarjuk le folpackkal, hogy ne képződjön rajta bőr.
Főzzük meg a tésztát, és tegyük tűzálló tálba. Keverjük a mártásba a tojást, mustárt, pecorinót, metélőhagymát, sót és borsot.
Öntsük a mártást a makarónira, majd fedjük le paradicsomszeletekkel. Tegyük rá a sajtokat és a napraforgómagot. Előmelegített sütőben süssük 30 percig, míg ropogós nem lesz. Díszítsük metélőhagyma-karikákkal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom