Töltelékhez vágjuk 2 cm-es darabokra a
padlizsánt és a
cukkinit.
padlizsánt
sóssuk meg, hagyjuk hogy levet engedjen, majd csepegtessük le.
Paradicsomot blansírozzuk meg lobogó
vízben. Húzzuk le a héját. A
paprikát vágjuk 2 cm-es darabokra.
hagymát és
fokhagymát aprítsuk fel.
forrósítsunk fel olajat, dinszteljük meg benne a
hagymát és
fokhagymát. Tegyük bele a többi töltelékhez valót, majd ízesítsük. Fedjük le és főzzük 20 percig.
Tésztát nyújtsuk ki, és szaggassunk ki belőle 7 cm-es köröket. Halmozzunk rájuk tölteléket. Hajtsuk félbe.
Raviolikat az
olívaolajjal együtt főzzük ki
sós
vízben. Rakjuk rétegesen tűzálló tálba. Mindegyik rétegre tegyük
vajforgácsokat. Te
tejét öntsük le
tejszínnel, és szórjuk meg
sajttal. Előmelegített sütőben süssük 20 percig.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>