» 14-16 konzerv articsókaszív » 1 citrom leve » Worchester szósz » 25-30 dkg garnéla » néhány salátalevél » 4-5 ek. ketchup » 3 ek. tejföl » 1 ek. brandy » töltött olívabogyó » só és bors
Egy salátástálba fektetjük a salátaleveleket, majd rátesszük az articsókát, a garnélát, és meglocsoljuk a citromlével, a Worchester szósszal. Egy másik tálban a tejfölhöz keverjük a ketchupot, majd sózzuk, borsozzuk, és ezt is a tálba öntjük. Végül az olívabogyókat felkarikázzuk, és ezzel megszórva kínáljuk a salátát.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom