Folyó
víz alatt öblítsük át a
spenótot, majd
sós
vízben pároljuk néhány percig és csöpögtessük le.
Hámozzuk és mossuk meg a
hagymákat, majd vágjuk le a te
tejét és távolítsuk el a közepét. Ezután futtassuk meg a felhevített
vajon, helyezzünk rá fedőt és pároljuk néhány percig.
Vágjuk össze a
hagymamaradékokat és a
vajon pároljuk üvegsre, majd a tűzről levéve dolgozzuk össze a
spenóttal, a
tejszínnel, a felvert
tojással és a
sajttal.
sóval és
borssal fűszerezzük. Ezt a keveréket halmozzuk a
hagymákba és előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Néhány perccel a vége előtt tegyünk mindegyikre a
paradicsompüréből.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>