» 350 ml zöldségalaplé » 300 ml kókusztej » 2 ek. kurkuma, 2 ek. hideg vízzel péppé keverve » 1 szál fenyérfű párolva » 350 g hosszú szemű rizs » tálaláshoz: » 2 ek. pirított mandualforgács » 1 zöld színű chili, nagyon vékonyra szelve » 2 ek. mazsola, egy éjszakára vízbe áztatva
Egy lábosban forraljuk fel a kókusztejet és a zöldségalaplevet. Adjuk hozzá a kurkumapépet, a fenyérfűt és a rizst. keverjük össze, és lefedve főzzük 15 percig lassú tűzőn. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk 2-3 percig állni, majd vegyük ki a fenyérfűt.
Tegyük egy tálba, szórjuk meg mandulával, chilivel és mazsolával.
Elkészítési idő: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom