» 125 g vaj, plusz a kikenéshez » 1 fej finomra vágott vöröshagyma » 1 gerezd zúzott fokhagyma » 200 g mélyhűtött csemegekukorica » 3 db hámozott, kimagozott, felaprított paradicsom » 1 db piros színű paprika, hámozva, kimagozva, szeletelve » 75 g zöldbab, megfőzve » fél tk. paprika » 75 g kukoricaliszt » só és frissen őrölt bors
25 g-ot melegítsük fel a vajból, adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, majd közepes lángon pároljuk 5 percig. Tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a többi alapanyagot, a kukoricaliszt és a maradék vaj kivételével. keverjük össze, majd adjuk hozzá a kukoricalisztet, és ízesítsük. vajazzunk ki egy 1,2 literes tűzálló edényt. Olvasszuk fel a megmaradt vajat, és öntsük rá a kukoricalisztes keveréket. Kanalazzuk a tűzálló edénybe, és süssük 1 órát.
Elkészítési idő: 1 1/4 óra.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom