Egy tálban összekeverjük a vörösbort, az olajat és a
mustármagot, majd ebben pácoljuk a vaddisznócombot. Ezután
sózzuk,
borsozzuk,
lisztbe forgatjuk, majd
vajon elősütjük. Hozzáöntjük a vörösbort, majd ebben készre pároljuk. Eközben elkészítjük az aszalt
szilvával töltött
burgonyakrokettet és a mártást. Az áfonyamártást összekeverjük a zöldséggel, a
hagymával,
zellerrel,
babérlevéllel és egész
borssal, majd megpirítjuk. Ezután felöntjük a csontlével, majd egy idő után
lisztből és
cukorból készített barna
rántással berántjuk. Leszűrjük, hozzáadjuk a
fehérbort, a
konyakot és az áfonyát, majd ezzel meglocsoljuk a húst, és így kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>