Egy serpenyőben megpirítjuk a
köményt, a
koriandert, a
chiliport és a garam masalát, majd az egészet a
joghurtba keverjük az összepréselt
fokhagymával,
citromlével,
sóval és
borssal együtt. A fürjek keresztcsontját összelapítjuk, majd ebbe a keverékbe pácoljuk őket. Ezután kb. 15 percig grillezzük a húst, közben forgatjuk. Eközben a
kuszkuszt 5 percre beáztatjuk, a felaprózott
hagymát és
fokhagymát pedig olajban megpirítjuk. Beletesszük a
gombát, majd az egészet a
kuszkuszhoz keverjük a
petrezselyemmel,
korianderrel,
sóval és
borssal együtt. Végül eloszlatjuk a tányérokon, rátesszük a fürjeket, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>