A nyúl húsának megfelelő mennyiségű vaddisznóhúst
sárgarépával,
petrezselyemmel,
babérlevéllel,
hagymával, pár szem egész
borssal és boróka bogyóval kellően
sózva puhára főzzük. Ha megfőtt, eltávolítjuk a csontokat. A füstölt
szalonna felét és az előre
tejbe áztatott zsemlét hozzáadva apró lukú húsdarálón ledaráljuk kétszer, háromszor.
sózzuk, hozzáadjuk a
tojások sárgáját, finom őrölt
borsot, kakukkfüvet, valamint az 5dl
tejszint. Jól összedolgozzuk, és vékonyan felszeletelt
szalonnával bélelt formába tesszük. Te
tejét is befedjük
szalonnával, és lassú tűznél sütőben átsütjük
Tálalása szeletelve,
burgonya ajánlott.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>