Áztassuk be a
zselatint kevés
vízbe. Tisztítsuk meg a gyümölcsöket, húzzuk le a
narancs és a grapefruit fehér hártyáit, és kockázzuk fel őket. Szeleteljük fel a csillaggyümölcsöt is, és rendezzük el a többi gyümölccsel együtt poharakban dekoratívan. Keverjük el a beáztatott
zselatint a borral, csorgassuk bele az
ananász levét, és lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett melegítsük fel. Ezután öntsük a poharakban elkészített gyümölcsökre és tegyük a hűtőbe megdermedni. Keverjük össze a
joghurtot a vaníliás
cukorral, majd szintén hűtsük le. Tálaláskor tegyünk egy-két kanál
joghurtot a gyümölcskocsonya te
tejére, majd szórjuk meg egy kis
fahéjjal.
Boldog ka
rácsonyt!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>