Kuktában készítve:
Az alaplevet, a gerslit, a vörös áfonyát, a hagymát, a zsályát, a mandulát és a fokhagymás- paprikás keveréket tegyük kuktába.
Letapadásgátló spray- vel fújjunk be egy nagy teflonserpenyőt. Forrósítsuk fel közepes lángon. Pirítsuk a pulykamell mindkét oldalát barnára? majd tegyük kuktába. Fedjük le és 30 percig főzzük kis lángon. A pulykát tegyük ki egy vágódeszkára és takarjuk le alufóliával.10-15 percig hagyjuk állni szeletelés előtt. A kuktában maradt gerslis körethez keverjük hozzá a petrezselymet, majd az egészet öntsük a pulykaszeletekre.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom