» 675 g sütni való kolbász ( 5-6 pár) » 1 és 1/2 bögre világos sör » 1 közepes fej vékonyra szeletelt vöröshagyma » 2 evőkanál barna cukor » 2 evőkanál vörösbor- vagy almaborecet » Fűszerezett barna mustár » Rozskenyér
A kolbászt, a sört, a barna cukrot a hagymát és az ecetet tegyük egy nagy lábasba. Fedjük le és 20 percig főzzük lassú tűzön.
Vegyük ki a kolbászt a főzőléből. Vágjuk fel 1 cm vékony karikára. A rozskenyér szeleteket kenjük meg mustárral és a kolbászkarikákat rendezgessük el rajta. Tegyünk rá a főzőléből pár szelet hagymát.
Tipp:
Inkább enyhe ízű világos sörrel főzzünk, mert a barna sör kesernyés ízét a kolbász könnyen átveszi.
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom