» A tésztájához: » 200 g » 200 g cukor » 1 csomag vaníliás cukor » 1 tojás » csipetnyi só » 50 g marcipánmassza » 150 g málnazselé » 300 g liszt » A mázhoz: » 150 g porcukor » 2-3 evőkanál málnalikőr » 1 csepp piros ételfesték
Első lépésként a sütőt melegítsük elő 175 fokra. Vegyünk elő egy tálat és a vajat cukorral, vaníliás cukorral, tojással, és sóval keverjük jó habosra. Majd adjuk hozzá a málnazselét, marcipánmasszát és jól keverjük össze. A lisztet szórjuk rá a masszára és keverjük sima tésztává. A tepsibe tegyünk sütőpapírt. Ezután a tésztát olyan nyomózsákba töltjük, melynek sima a vége. Egymástól egyenlő távolságra kis halmokat teszünk és berakjuk a sütőbe. Süssük 10-20 percig, majd hagyjuk kihűlni. Egy kis tálba rakjunk porcukrot, adjuk hozzá a málnalikőrt és az ételfestéket, majd keverjük simára. A finom mázat csepegtessük a süti közepére.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom