A felkockázott hagymát, szalonnát, pirospaprikát, sót, borsot, babérlevelet, zúzott fokhagymát, köményt, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. K
A mandulát és a gyümölcsüket apróra daraboljuk, és egy kis lisztet keverünk hozzá. A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert
A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a kakaóval elkevert lisztet és felolvasztott vajat. Tortaformában megsütjük, amikor kész, tetejét kicsit beli
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet az élesztővel, sóval, cukorral, tojással, rummal és annyi tejjel, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Ráöntjük a mego
A krumplit megfőzzük, majd lepasszírozzuk, hozzáadjuk a tojássárgákat, zsírt, lisztet, galuskákat szaggatunk belőle, és vízben megfőzzük. A szalonnát megpi
Egy kevés tejet meglangyosítunk, majd belekeverünk egy kevés cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Utána a liszt közepébe készített mélyedésbe öntjük, me
A fűszerekkel bedörzsölt, olajjal megkent vaddisznót 3-4 napig hideg helyen pihentetjük. Utána a kolbászt és a belsősőségeket beletesszük, majd a nyílást be
A lisztet, túrót, vajat, tojás sárgákat, sütőport, csipetnyi sót, cukrot, citromhéjat jól összedolgozzuk, majd kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatj
Ugrás a lap tetejére >>