A bárányt kívül, belül sóval, belül majorannávál és felaprított petrezselyemmel is bedörzsöljük, majd hideg helyen 4-5 órát állni hagyjuk.
Felhúzzuk a
A burgonyát megfőzzük sós vízben, majd kevés víz hozzáadásával áttörjük, hozzáadjuk a lisztet. A felaprított hagymát megpirítjuk az olajon, és az ebbe m
A tejet meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és megkelesztjük. Utána összegyúrjuk a liszttel, zsírral, Rama margarinnal, burgonyával, sajttal és s
A lisztet összedolgozzuk a tojások sárgájával, a vajjal, rummal, sóval, a citrom reszelt héjával, vaníliás cukorral, tejföllel, porcukorral és sütőporral. K
A vajat, csipetnyi sót, citromhéjat, 7,5 dl vizet felforrallunk, majd hozzáadjuk a lisztet és addig főzzük ameddig el nem válik az edény falától. Ezután hozzá
A tejet és a lisztet meglangyosítjuk. 1 dl tejhez keverünk 1 evőkanál cukrot, 1 evőkanál lisztet, belemorzsoljuk az élesztőt, és megkelesztjük. Utána a lisztt
A porcukrot, tojássárgákat, lisztet, olvaszott vajat, cukros tejben felfuttatott élesztőt összedolgozzuk és kelni hagyjuk. Lisztezett deszkára tesszük, kissé ki
A felszeletelt kenyeret megkenjük vajjal, a füstölt kolbászt karikákra vágva ráhelyezzük, a savanyított uborkát ugyanígy és végül a trappista sajtot ráres
Ugrás a lap tetejére >>