A tésztát
sós
vízben kifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. a
paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, félbe vágjuk, kimagozzuk és a húsát apróra vágjuk. A rukkolát megmossuk és csíkokra vágjuk. A gép
sonkát felkockázzuk. A
fokhagymát finomra, a
sajtot apró kockára vágjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Az olajat felhevítjük, és megpirítjuk benne a
sonkát. Hozzáadjuk a
paradicsomot, a rukkolát és a
fokhagymát és tovább pirítjuk.
sózzuk,
borsozzuk és
paprikával ízesítjük. Egy lapos tálat ki
vajazunk, és a tésztából kis fészkeket formálunk. behelyezzük a tálba, megtöltjük a
paradicsomos zöldségekkel, megszórjuk
sajtkockákkal, és addig sütjük, amíg a
sajt megolvad. Forrón tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>