A tésztát
sós
vízben kifőzzük,majd leszűrjük. A
spárgát meghámozzuk, fás végét levágjuk, és 1 cm-es darabokra felvágjuk. A
vajat felhevítjük és a
spárgát 5 percig pirítjuk benne. A fejeket az utol
só 2 percre adjuk hozzá. A kukoricát lecsepegtetjük, a raclette
sajtot felkockázzuk, a
parmezánt lereszeljük. A tésztát összekeverjük a
spárgával, a kukoricával és a raclette
sajttal. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Összekeverjük a
tojást, a
tejszínt, a mascarpone-t és a
parmezánt. 12 muffin formát ki
vajazunk, és beleöntjük a tésztát. Ráöntjük a
tejszínes
tojást, és hagyjuk, hogy átjárja a tésztát. 15 percig sütjük, és még 5 percig pihentetjük a sütőben. Melegen tálaljuk.
Elkészítési idő: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>