Kenjünk ki olajjal egy 20 cm-es állítható tortaformát, az aljára rakjunk sütőpapírt, és kenjük meg olajjal.
padlizsánt szeleteljük fel, és olajon pirítsuk meg.
Kevés olajon pirítsuk meg a húst,
fokhagymát, és a
hagymát. Adjuk hozzá a
paradicsompürét, a mártást, fűszereket,
sót, és
borsot. Főzzük 10 percig. Rakjuk hozzá az olajbogyót,
paprikát és főzzük tovább.
Főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le, és keverjük hozzá a szószt és a
sajtot.
Tortaforma alját béleljük ki
padlizsánszeletekkel. Tegyük bele a tésztát és a szószt, és fedjük le a maradék
padlizsánnal. Előmelegített sütőben süssük 45 percig.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>