Egy tálban összekeverjük a
lisztet, a
tojást, a
tejet, a
vajat és a likőrt, majd ebből megsütjük a palacsintákat. Eközben a darált kekszet egy tepsire tesszük, és 6-7 percig sütjük. A felszeletelt
almához keverjük a barna
cukor felét és 6 dkg megolvasztott
vajat, majd ezt is sütőben megsütjük úgy, hogy közben megforgatjuk. Ezután a palacsinták közé rétegezzük az
almát és a kekszet úgy, hogy felülre már nem teszünk belőlük. Ezután egy lábosban összekeverjük a maradék cukrot a maradék
vajjal, a
tejszínnel, a sziruppal, majd néhány percig főzzük. Közben a
tejfölt a palacsintahalom te
tejére kenjük, majd meglocsoljuk a sziruppal, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>