» 2 tojás » 6 vékonyan szeletelt újhagyma » 170 g liszt » 2 szelet fínomra vágott császárszalonna » 1 bögre csirkehúsleves- alap » 1 csipet só » 3 ek étolaj
Keverd ki a tojásokat, és tedd hozzá az újhagymát, lisztet, szalonnát, húslevesalapot, a sót, és keverd össze, hogy sima legyen. 25 cm átmérőjű serpenyő aljában forrósíts fel 2 ek étolajat, közepes lángon. A tészta negyedét öntsd egyenletesen a serpenyőbe. Amikor már aranybarna a tészta széle, óvatosan fordítsd meg, majd vedd ki, és folytasd míg van a tésztából. (összesen 4 palacsintát süss) Forrón szeletelve tálald.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom