Vékony,
sós palacsintákat sütünk.
Közben a
spárgákat nem túl puhára főzzük cukros,
citromos, reszelt
szerecsendióval és kevés
sóval ízesített főzőlében. A
paradicsomot héját az egyik végükön kereszt alakban bevagdaljuk.
sóval,
borssal ízesítjük, majd forró olajon megsütjük őket.
Felhevített Rama
margarinon megfuttatjuk a
lisztet, csirkealaplével,
tejszínnel, borral öntjük fel, majd habverővel simára keverjük. Kevés
ketchuppal, finomra vágott
bazsalikommal,
borssal és
sóval ízesítjük, és jól kiforraljuk.
A zöld
spárgával megtöltött palacsintákat a tányér közepére helyezzük, és körülöntjük a
bazsalikomos-boros öntettel. Elosztjuk a sült
paradicsomot a palacsinták mellé, majd reszelt
sajttal meghintve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>