Elkészítjük a
sós palacsintát.
A felforrázott, majd leszűrt
parajt simára turmixoljuk. Felhevített Rama
margarinon megfuttatjuk a zúzott
fokhagymát, rátesszük a
parajpürét,
sóval,
borssal ízesítjük, majd megpároljuk. Lisztszórással sűrítjük,
tejföllel dúsítjuk, majd habverővel simára keverjük, végül kiforraljuk.
Palacsintákat vékonyan megkenjük a
parajjal, és felcsavarjuk őket. A töltött palacsintákat Rama
margarinnal kikent tűzálló tálba helyezzük, a te
tejükre halmozzuk a reszelt
sajtot, majd forró sütőben rápirítjuk.
Fekete olajbogyóval és
mentalevéllel díszítve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>