Az élesztőt a tejben megkelesztjük. Annyi lisztet adunk hozzá h lágy legyen és 5 percig pihentetjük. A burgonyát áttörjük. A lisztet a kelesztőbe tesszük, é
A lisztet a sóval és két kanálnyi olajjal összegyúrom úgy, hogy egy kicsit lágyabb, jól kezelhető tésztát kapjak. Majd kinyújtom, és zsírral, vagy olajjal
Az élesztőt a tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összedolgozzuk. Nagyon vékonyra nyújtjuk, majd fagyos zsírt kenünk rá, és feltekerjük. A rudat 3
A meghámozott burgonyát és hagymát megreszeljük, majd hozzáadjuk a tojást, a zabpelyhet és sóval, borssal ízesítjük. 15 percig állni hagyjuk, majd kevés for
A burgonya héját levágjuk, durvára reszeljük, hozzáadjuk a zabpelyhet, a felaprított hagymát, sót és borsot, majd 30 percig állni hagyjuk. Evőkanállal forró
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom