» 500 g fusilli tészta » 500 g friss ricotta » 90 ml forró víz » 60 ml extraszűz olívaolaj » 3 vékonyra szeletelt salátacukkini » 1 narancs leve és finomra reszelt héja » só és frissen őrölt fekete bors » 1 vékony szeletekre vágott héjas narancs a díszítéshez
Tegyük egy tálba a ricottát, a reszelt narancshéjat, a narancslevet és a vizet. Keverjük hozzá az olajat, majd sózzuk, borsozzuk. A tésztát főzzük sós, forró vízben 5 percig, majd adjuk hozzá a cukkinit, és főzzük addig, amíg a tészta megfő. Szűrjük le és tegyük egy tálba mindkettőt. A ricottás szószt adjuk a tésztához, rázzuk össze, majd vékonyra szeletelt naranccsal díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom