Csavart csőtészta garnélarákkal és spárgával recept
Hány személyre: 4-6 személyre
» 60 ml extraszűz olívaolaj » 400 g spárga friss, ropogós feje » 2 mogyoróhagyma » só és frissen őrölt bors » 350 g garnélarák megpucolva » 500 g csavart csőtészta
Forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat közepes tűzön, süssük meg benne a spárgafejeket és a hagymát 4-5 percig, majd sózzuk és borsozzuk.
forrósítsunk fel ismét 2 evőkanál olajat közepes tűzön, süssük meg benne rózsaszínre a rákokat 3-5 perc alatt.
Főzzük meg a tésztát sós vízben, szűrjük le és adjuk a spárgához. Adjuk hozzá a rákokat, keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 35 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom