» 400 g ravioli marhahústöltelékkel » 250 g zsíros tejszín » 1/2 teáskanál őrölt szerecsendió » 150 g sült sütőtökpüré » 2 evőkanál tejföl » 30 g parmezánsajt, lereszelve » maréknyi snidling, összetépkedve
A raviolit főzzük ki sós vízben 3-4 perc alatt.
Szósz:
Forrósítsuk fel a tejszínt és a szerecsendiót, főzzük a felére, kb. 5 perc alatt. Adjuk hozzá a sütőtökpürét, a tejszínt és a parmezánt, vegyük le a lángot és keverjük össze. Tegyük bele a raviolit, keverjük megint össze. Szórjuk meg snidlinggel és tálaljuk.
Elkészítési idő 40 perc
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom