» 300 g tagliatelle tricolore » 1 ek. olívaolaj » 250 g rózsákra szedett brokkoli » 350 g mascarpone » 150 g szétmorzsolt kékpenészes sajt » 1 ek. frissen aprított oregánó » só, bors » oregánó » reszelt parmezánsajt
Forraljunk sós vizet, és pici olívaolajjal főzzük meg a tésztát. Forró sós vízben blansírozzuk meg a brokkolirózsákat.
Fazékban melegítsük fel a mascarponét és a sajtot, míg fel nem olvadnak. Keverjük hozzá a sót, oregánót, borsot.
Tésztához adjuk hozzá a vajat és keverjük össze. Forgassuk össze a brokkolit a szósszal együtt. oregánóval díszíthetjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom