» 1 kg nagy garnélarák » 500 g mirelit hasábburgonya » 75 g liszt » 1,5 l olívaolaj » 2 kimagozott, apróra vágott, piros csilipaprika » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 evőkanál finomra vágott koriander » 1 evőkanál mogoyróolaj » citromgerezdek a tálaláshoz
Keverjük össze a mogyoróolajat, a fokhagymát, a csilit és a koriandert. A garnélarákokat forgassuk bele. Félliter olajat melegítsünk fel egy serpenyőben, és amikor elég forró süssük meg a burgonyát. A rákokat forgassuk a lisztbe, és 2 perc alatt süssük aranyszínűre. Amikor elkészült a sült burgonyával és a citromgerezdekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom