» 25 dkg krémsajt » 25 dkg főtt, lecsöpögtetett, tengeri rákhús » fél kiskanál Worcestershire-mártás » fél kiskanál szójaszósz » 2 finomra aprított újhagyma » 1 gerezd fokhagyma, zúzva » őrölt fehér bors, ízlés szerint
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós keksszel vagy pirítóssal tálaljuk. A rangooni tengerirák-mártogatót sült wontonban kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom