» wonton-lapok » 25 dkg krémsajt » 25 dkg főtt,lecsöpögtetett, tengeri rákhús » fél kiskanál Worcestershire-mártás » fél kiskanál szójaszósz » 2 finomra aprított újhagyma » 1 gerezd zúzott fokhagyma » őrölt fehér bors,ízlés szerint
A wontonba rangooni rákokat csomagolunk. Egy turmixgépben összekverjük a krémsajtot, a rákhúst, a Worcestershire-mártást, a szójaszószt, az újhagymát, a fokhagymát és a borsot. A wontonlapok szélét felhígított tojással megkenjük, a tölteléket beletesszük, és a tészta széleit háromszögűre hajtjuk. Széleit lenyomkodjuk. Bő,forró olajban aranybarnára sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom