» 500 g vékony csíkokra vágott, kicsontozott csirkemell » 400 g lapos rizstészta vagy szalagtészta » 250 g durvára vágott kínai kel » 90 ml kecap manis » 1 darabolt sárgarépa » 4 vékony szeletekre vágott mogyoróhagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 3 evőkanál mogyoróolaj
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele 2 evőkanál olajat. A csirkecsíkokat kb. 5 perc alatt süssük készre, majd szedjük ki és tegyük félre. Öntsük az edénybe a maradék olajat, és a fokhagymát, a sárgarépát, a kínai kelt süssük benne 1 percig. Keverjük bele a kecap manist, a tésztát és a csirkét. Süssük még 2 percig. Hagymaszeletekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom