» 200 g rizstészta » 1 ek. olaj » 1 gerezd zúzott fokhagyma » 2 cm-es aprított gyömbér » 4 apróra vágott újhagyma » 1 karikára vágott piros chili » 300 g finomra vágott csirkemellfilé » 2 apró darabokra vágott csirkemáj » 1 apróra vágott szárzeller » 1 csíkokra vágott sárgarépa » 300 g vékony csíkokra vágott kínai kel » 4 ek. zöldcitromlé » 2 ek. thaiföldi halszósz » 1 ek. szójaszósz » 2 ek. aprított mentalevél » olajban eltett fokhagyma
Rizstésztát áztassuk forró vízbe.
Egy serpenyőben forrósítsunk olajat, tegyük bele a fokhagymát, újhagymát, gyömbért, chilit, és pirítsuk erőr tűzön. Tegyük bele a májat és a csirkemellfilét. Adjuk hozzá a zellert, répát, és süssük 2 percig, míg a zöldség meg nem puhul. Keverjük hozzá a kínai kelt, hal- és szójaszószt, valamint a zöldcitromot.
Tegyük bele a tésztát, szórjuk meg mentával és fokhagymával. Díszítsük mentaágakkal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom