Friss, még gyenge bab a legalkalmasabb hozzá. Ezt megmossuk, majd feldaraboljuk. Forrásban lévő vízben 4 perc alatt előfőzzük, majd lehűtjük. Üvegekbe rakjuk
Mossuk meg a zöldbabot és daraboljuk fel. Majd forraljunk gyenge ecetes vizet, ebbe dobáljuk bele, és főzzük meg féleg. szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. Forralj
Mossuk meg alaposan a zöldbabot, majd daraboljuk fel. Mérjük meg, és minden kiló babhoz számoljunk 15 dkg sót és 2 dkg cukrot. Összekeverjük a sót és a cukrot
Mossuk meg a zsenge babot és daraboljuk fel. Főzzük elő 5 percig, majd szedjük ki a vízből és hűtsük le. Forraljuknk fel egy liter vizet 5 dl esettel, 2 dkg só
A zöldbabot megmossuk, kevés vizet adunk hozzá, és félig megfőzzük. Leszűrjük, kihűtjük, majd a borssal összekeverve üvegekbe tesszük. A vizet, amiben főzt
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom