sózzuk be a
paradicsomot, hagyjuk 1 órát állni. Tegyük a
tonhalat egy
salátástálba, törjük össze villával, adjuk hozzá a
paradicsomot, az olajbogyót, az új
hagymát, a
zellert, a
sárgarépát és a
fokhagymát. Locsoljuk meg majdnem az össze olajjal,
sózzuk,
borsozzuk és tegyük bele az
oregánót.
A tésztát főzzük ki
sós
vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, öblítsük át, majd csepegtessük le és szárítsuk meg konyharuhán.
Tegyük a
salátástálba a többi hozzávalóhoz, és locsoljuk meg a maradék olajjal. Adjuk hozzá a petrezselymet, a
bazsalikomot és keverjük össze.
Elkészítési idő 45 perc.
Nehézségi fok 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>