» 4 kisméretű kecskesajt » 1 gerezd préselt fokhahyma » 1 felaprított kakukkfűágacska » 1/2 félbe vágott és vékonyan szeletelt citrom » tört bors » 80 ml extra szűz olívaolaj » 300 g vegyes salátalevél
A sajtot tedd egy tányérra. A fokhagymát keverd össze a kakukkfűvel, borssal, olajjal, citrommal. és ezt kanalazd a sajtra. 4-6 óra hosszára tedd a hűtőbe pácolódni.
Melegítsd elő a grillsütőt. A sajt minkét oldalát süsd meg 3-4 percig. A citromot is grillezd meg, addig amíg meg nem puhul.
A salátaleveleket oszd el négy tányér között. Tegyél rá egy sajtot egy kevés citrommal, és csöpögtess páclevet a sajtra.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom