» 250 g összemorzsolt kéksajt » 150 g zsenge spenótlevél » 50 g dió » 3 vékonyan szeletelt körte » 60 ml extraszűz olívaolaj » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 1 evőkanál méz
A diót pirítsuk meg 1 evőkanál olajon 1 percen át, majd adjuk hozzá a mézet és alacsony hőfokon pároljuk 2 percig. Amikor kész tegyük ki tálba. Adjuk hozzá a maradék olajat és a citromlevet. Hagyjuk kihűlni. Keverjük össze a spenótleveleket, a körtét és a kéksajtot.
Alaposan rázzuk össze a mézes dióval és tálaljuk.
Elkészítési idő 18 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom