A burgonyát 1 órán át közepes lángon főzzük lefedve. A meghámozott hagymát vékonyra szeleteljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a tormából, a fehér ecetből és a borecetből. A fehér bort felforraljuk. A megfőtt burgonyát leszűrjük, meghámozzuk és felszeleteljük. Hozzáadjuk az öntetet, a fehérbort és a hagymát. Ízlés szerint fűszerezzük. Az elkészült burgonyasalátát rátesszük egy tányérra és elhelyezzük rajta a füstölt pisztráng szeleteket. Ezután megszórjuk kapribogyóval, hagymakarikákkal és citrom szeletekkel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom