Saláta libamellel, rukolával és zsenge salátával recept
Hány személyre: 4 személyre
» 8 fürjtojás » 200 g zöldbab » 1 avokádó » 1 citrom » 1 kis csomó újhagyma » 1 csomó retek » zsennge saláta- és borsmustárlevelek » néhány szál metélőhagyma és tárkony » 2 őszibarack » 4 sárgabarack » 8 szelet füstölt kacsa- vagy libamell » 8 szelet szárított kacsa- vagy libamell
Főzzük 4 percig a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeljük két részre. A zöldbabot sós vízben pároljuk körülbelül 5 percig.
Az avokádót pucoljuk meg, vágjuk félbe, magozzuk ki, kenjük be a citrommal és szeleteljük fel.
A többi hozzávalót is a megfelelő módon megtisztítjuk és felvágjuk, majd mindent egy tálba teszünk és megszórjuk a felvágott metélőhagymával és tárkonnyal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom