A körtéket pucoljuk meg, mossuk meg és csöpögtessük le.
Keverjünk össze 3 deci vizet 125 gramm cukorral, főzzük 5 percig, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot
Öblítsük át a citromot, szárítsuk meg és reszteljük le a héját.
A vajat lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett hevítsük, közben pedig adagoljuk hozz
Pirítsuk meg kissé a kenyereket, kenjük meg a tetejüket vajjal. Fogjunk egy serpenyőt, és kevés vajon főzzük össze a sört, a reszelt sajtot és a fűszereket.
A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A paradicsomot grillezem, a babot
A ghíben megpirítjuk a köményt, az ánizst és a paprikát, majd hozzáadjuk a kimagozott, feldarabolt almát és a fahéjat. Néhány kanál vízben puhára párolju
A spenótot jól öblítsük át, 5 perc alatt pároljuk meg sós vízben, majd csöpögtessük le.
Egy agyagedényben az olívaolajon pároljuk meg az összevágott hag
A spárgákat meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd félretesszük. A pezsgőt és a vajat felmelegítjük, majd ezzel megkenjük a kenyereket. Az osztrigák húsát
Mossuk meg a halakat, lisztezzük és süssük meg. Tegyük egy lábasba a lehéjazott és átpasszírozott paradicsomot, fokhagymát, petrezselymet, ecetet, sót, borsot
Ugrás a lap tetejére >>