Előző este beáztatjuk a babokat, majd sóval és kakukkfűvel majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk az összevágott zöldbabot, és készre főzzük. Oldalast feltess
A babot egy éjszakára be kell áztatni. Felszeleteljük a szalonnát, és a zsírjában sütjük ki. Hozzá tesszük pirulni az apróra vágott hagymát, aztán két ev
Babot előző este beáztatjuk, majd másnap 1,5 sós vízben egy órán át főzzük. Hozzáadjuk az összevágott hagymát, répát, zellert, beleöntjük a paradicsoml
Beáztatott babot a hússal, aprólékkal, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel 2 l vízben puhára főzzük. Miután megfőtt kiszedjük, csontjáról lefejtjük és
A füstölt csülköt feltesszük főni. Közben kockázzuk a zöldségeket, és előkészítjük a már előző este beáztatott babot. Amikor már úgy érezzük félig
Csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, és zsírjában megpároljuk az ugyancsak csíkokra vágott paprikát. Ezután ráöntjük a beáztatott babot, és puhára fő
Az áztatott babot 1,5 l vízben az egészben hagyott hagymával, zöldpaprikával, fűszerekkel és a félig főtt oldalassal addig főzzük, míg puha nem lesz. Miután
Vágjuk keskeny csíkokra a tortillát. Forrósítsunk egy serpenyőben 2 evőkanál olajat, süssük benne aranybarnára a tortillacsíkokat, majd tegyük félre.
Negy
Ugrás a lap tetejére >>