A zöldhagymát felszeleteljük, majd a csirkével sós vízben főzni kezdjük. Amikor megpuhult, kiemeljük, és kis darabokra vágjuk.
A reszelt hagymát, fokhagymá
A paradicsomot meghámozzuk, és felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd a többi hozzávalóval együtt sűrűre főzzük.
Jól zárható edényben, hűtőbe
Szeleteljük fel a húst és egy edényben dolgozzuk össze a szójaszósszal, a chilis fokhagymával és a gyömbérrel. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 8-10 órá
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd olajon megpároljuk. Rászórjuk a fűszereket, és felengedjük a vízzel.
Amikor felforrt, beletesszük a vi
A gesztenyemasszába beledolgozzuk a fűszereket.
A mandulát a mézbe belekeverjük, majd a gesztenyemasszából kis gömböket készítünk, és a mézes mandulával m
A felaprított húsokat felforraljuk a levesbe, hozzáadjuk a gombát, bambuszt, sonkát, borsót, sót. A dinny etetejét levágjuk, a húsa felét kiszedjük belőle, b
A narancslét a fahéjjal felfőzzük. A barackot és a narancsot feladaraboljuk, majd összeforgatjuk az eperrel, és ráöntjük a szirupot. Felaprított mandulával me
Az aprított fokhagymát, kevés ecetet, és vizet, sót, borsot, babérlevelet ráöntjük a tepsiben elhelyezett halra, és felforraljuk. Kb. negyed óra múlva a halat
Ugrás a lap tetejére >>