» 750 g ördöghal » só » bors » 60 g liszt » 1 vöröshagyma » 90 ml olívaolaj » 90 g mazsola » 120 ml édes sherry » 180 ml halalaplé » 1 teáskanál finomra vágott petrezselyem
Megtisztítjuk, majd felvágjuk a halat. sóval és borssal fűszerezzük, a lisztben pedig meghempergetjük, majd olajban aranybarnára sütjük.
A hagymát üvegesre pároljuk és hozzápirítjuk a mazsolát. Rálocsoljuk a sherryt, sóval és borssal fűszerezzük. Pár percig pároljuk, betesszük a halat, majd felöntjük a hallével, amiben 10 perc alatt készre pároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom