» 1 kg fejtett zsenge bab » 2 vöröshagyma » 2 gerezd fokhagyma » 50 g sonka » 25 g fenyőmag » 50 g mazsola » víz » olaj
Megtisztítjuk a babot, majd sós és kissé olajos vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük és egy tálba helyezzük.
A vöröshagymát üvegesre pároljuk, azután hozzásütjük a zúzott fokhagymát, majd a felkockázott sonkát és végül meghintjük a fenyőmaggal. Néhány percig lassú tűzön folyamatosan kevergetjük a végén pedig beledolgozzuk a mazsolát.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom