A forró olajon megpirítjuk a felaprózott
hagymát, majd hozzáadjuk a
spenótot, és kb. negyed órát pároljuk.
sózzuk,
borsozzuk, a
szerecsendióval ízesítjük, majd egy ki
vajazott jénaiba tesszük. Eközben 10 deka
vajat megolvasztunk, rászórjuk a
lisztet, majd a
tejjel csomómentesre keverjük. Forrástól számított 2-3 percig főzzük, majd
sózzuk,
borsozzuk, belekeverjük a
parmezánt. A mártás harmadát a túróhoz keverjük, majd ezzel megtöltjük a cannellonikat. A többi mártást a
spenótra locsoljuk, majd sorba rárakjuk a töltött tésztákat. A maradék
parmezánnal megszórjuk, majd előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>